Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Suomen Hirvikärpässeura o hirvikärpiäiste akkiloimisest tietävä ja sitä hommaava täys viralline kärpiäisseura. SHKS - o myös osa maalima laajusta järjestöö joka pittää kotpessää euroopa perukoil. Tää kärpiäiste pääkonttor o saanu nimeksee vieraal murteel, "The International Elk Fly Association".

Nii monet metä elukat joutuut meijä immeiste paha sisu kohteeks. Ja ussei vaik ilma syyt. Mut tiijätsie, ei ne metä elukat oo sen tähe tääl, jot ne meit immeisii kiusais. Kyl niil o iha muut assiit tuumauksess. Nii, jot mitä myö niije elukoitte metkuist paha sisuseks aletaa. Annetaa niije olla ja ellää. Paljo helpomp o siunki oll, ku et hermois menetä metä elukoitte tähe.

Hirvikärpiäisseura souvina meil tääl suomes o pittää huolta meijä omast hirvikärpiäis porukast ja möllöttää sen tasaset levviimistä, nii ja tievotettaaha myös sit niist jutuist kaikil. Jot jos kärpiäisen levviiminen alkaat tökkii, ni sit myö kannetaa kassiloiss kärpiäisii joka niemee ja notkelmaa, ihastuttamaa kaikkii limpsijöit ja muute suvvee viettävii. Nää kärpiäiste siirrot o arvatenki hyvi salaisii toimenpitteit ja sen tähe niit tehhää vaa yöll. Sit myö meinataa  tehä kans vähä hakkerointii sekä keenimuunteluu. Näi myö saahaa nää kärpiäiset ympärvuotiseks olemaa meijä kans. Jot jos oot tästä rojektista hanakka, ni siit kärpiäiset tyykkäät ja muistaat sinnuu ain hyväll.

Suomes seuran puhetta pittää kuuluvil HoljonoomiPappa ja seuran toimisto o yhellä parraist kärpiäisesiintymä alueist - Hutaja:n kyläl.

Jot ei muut ko kärpiäiset surisemmaa ja pörisemmää.

©2018 Hirvikärpiäisseura | HoljonoomiPappa - suntuubi.com