Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ainesosat ja eekoodit

Täält saap tutkailla HoljonoomiPapan esityste ainesosat ja eekoodit, jottei tuu allerkiaa tai kutinoita, kun kuulet papan hurruutusta. Ja jos jotaki vaikutuksii tullee, niin ne ei oo sivuvaikutuksii, vaa oman piäs vaikutuksii. Nii ja pattisalvat ostat iha ite, holjonoomi ei ponsoroi.

- Holjonoomi Hurinoita Höntöllä sopii niille joitte lääppä ei o ihan kirreell. Alakerra juttuja pappa ei juurikaa lohko, mut par pientä rukiinruoste kohtaa voi jossaki rieskass olla. Mut ku nopiast nielaset, ni hengis selviit.

Soittopelinä o Hönttö tai kaks ja lisäks joitaki kilikilikelloja tai päristimiä. Pittuus o puoltuntii täll hurinall. Venyttääkki voip vähä, jos kuulijat pyssyyt jakulla. Tämä holjonoomin ohjelma o luomutuotantoo ja sillä o arvokkaat serttivikaatit ja roopuskat, jot ei sisällä eekoodeja.

- Holjonoomin holveti hyvät neuvot o ikiaikojen viisautta joka o kasvanu suuriin mittoihisa metän keskellä holjoillessa. Höntöllä hurruuttelu lisäks Holjonoomi voip neuvoo paikalla olioita erilaisii askarruttavii asioihi liittye. Kysymyksen hinta o kaks tenuskaa per kysymys ja kertyneet tenuskat, ne hyövyttää lumikissoja. Pikkuse tässä voip olla allerkisoivia eekoodeja, mut jos et pienestä punota, niin tämänki kestät, eikä rupia tule.

Tulossa lumie sulettua!!!

> HoljonoomiPapan kunto ja tervaus vinkkikurssi 6 osasena.

©2018 Ainesosat ja eekoodit | HoljonoomiPappa - suntuubi.com